Συχνά ερωτήματαΣυχνά ερωτήματα για την εφαρμογή Bonus2all


Σε τι επιχειρήσεις απευθύνεται η εφαρμογή Bonus2all

Η εφαρμογή Bonus2all απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση, προϊόν ή υπηρεσία.
Η επιβράβευση των πελατών είναι αποδεκτή από κάθε μικρή η κάθε μεγάλη επιχείρηση. Τα Super markets χρησιμοποιούν εφαρμογές επιβράβευσης πελατών πολλά χρόνια, παρ' ότι ο ανταγωνισμός σε αυτές τις επιχειρήσεις είναι πολύ μεγάλος. Αυτό και μόνο μας δίνει να καταλάβουμε πόσο σωστό εργαλείο είναι η επιβράβευση πελατών για μια επιχείρηση.

Ενδεικτικά, επιχειρήσεις που θα έχουν όφελος με τη χρήση της Loyalty Bonus2all εφαρμογής.
Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Eμπορικά καταστήματα Κλινικές Μικροβιολογικά & Βιοχημικά κέντρα Super Market Sports club Γυμναστήρια Κέντρα Αισθητικής Κέντρα Spa Κομμωτήρια Παιδότοποι Video club Κέντρα Διακέδασης Εστιατόρια Καφέ Μπαρ Μπιραρίες Ξενοδοχεία (+κάρτα κλειδί) Φαρμακεία Πλυντήρια αυτοκινήτων Πρατήρια υγρών καυσίμων και υγραεριοκίνησης Συνεργεία αυτοκινήτων Ιατρεία ζώων Pet shops

Ποιο είναι το κόστος της εφαρμογής Bonus2all

Το κόστος της εφαρμογή Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους, είναι ίσως το οικονομικότερο της αγοράς & μεταβλητό για να μπορεί να την αποκτήσει και να την χρησιμοποιήσει, κάθε μορφής επιχείρηση, μικρή η μεγάλη, με περιορισμένο ή απεριόριστο αριθμό μελών πελατών. Η ποσότητα των καταστημάτων, η ποσότητα των χρηστών, η ποσότητα των μελών / πελατών και η επιλογή για ιδιαίτερο private domain name, είναι παράμετροι που θα μας δώσουν το τελικό κόστος.

Πακέτα προσφοράς της εφαρμογής Bonus2all

Για την εφαρμογή Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους, ώστε να μπορεί να την αποκτήσει κάθε επιχείρηση υπάρχουν πακέτα που αρχίζουν με την υποστήριξη συναλλαγών από 250 μέλη / πελάτες, ή για 500 μελη / πελάτες, ή για 1000 μέλη / πελάτες, κ.ο.κ.
Η ποσότητα των μελών / πελατών, καταστημάτων ή χρηστών που θα επιλέξει μια επιχείρηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναβαθμηστεί ώστε να δεχτεί επιπλέον όγκο εγγραφών. Η ποιότητα διαχείρησης παραμένει κορυφαία και σε μικρό και σε μεγάλο όγκο εγγραφών. Πακέτα συνεργασίας, για χρήση της εφαρμογής Loyalty Bonus2all επιβράβευσης με μπόνους πόντους αφοσίωσης & καταναλωτικής πίστης πελατών, από 250 μέλη / πελάτες, που περιλαμβάνουν τις κάρτες μέλους, τις αιτήσεις εγγραφής μελών / πελατών και φυσικά την εφαρμογή Bonus2all.

Με τι κάρτες συνεργάζεται ή εφαρμογή Bonus2all

Η εφαρμογή Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους, μπορεί και συνεργάζεται με κάθε μορφής κάρτα, κάρτες με barcode, μαγνητικές κάρτες, έξυπνες smart κάρτες με chip, κάρτες με RFiD.
Κάρτες, αιτήσεις εγγραφής μελών / πελατών και η εφαρμογή Bonus2all, σε πακέτα συνεργασίας & πλήρους λειτουργίας από 250 μέλη / πελάτες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο την εφαρμογή Bonus2all

Η εφαρμογή Loyalty Bonus2all, επιβράβευσης με μπόνους πόντους αφοσίωσης & καταναλωτικής πίστης πελατών, είναι ανεξάρτητο προϊόν και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε, με δικές σας κάρτες ή με δικά σας άλλα προϊόντα, σε κάθε εμπορική επιχείρηση η επιχείρηση παροχής υπηρεσιών.
Η εφαρμογή Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους, είναι το εργαλείο που μπορεί να καταγράφει τις καθημερινές συναλλαγές / αγορές των πελατών σας, με στόχο να έχετε καλύτερη διαχείρηση στοιχείων μάρκετινγκ και δυναμική ανάπτυξη των πωλήσεων σας.

Τι χρειάζομαι για να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Bonus2all στην επιχείρησή μου

Η εφαρμογή Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους, είναι πολύ εύκολη στη διαχείρησή της.
Το setup της εφαρμογής Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους, αρχικά γίνετε από εμάς. Εσείς με την χρήση οποιασδήποτε συσκευής που μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ, μπορείτε άμεσα να ξεκινήσετε να ορίζετε κανόνες, προσφορές, δώρα, εγγραφή πελατών, προσθήκη πόντων ή εξαργύρωση πόντων, τόσο εύκολα!
Σταθερός υπολογιστής, Laptop, Tablet ή κινητό τηλέφωνο, δεν έχει καμιά σημασία η συσκευή, αρκεί εσείς να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στα βασικά της σημεία. Η εφαρμογή Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους λειτουργεί άψογα σε κάθε συσκευή και είναι πανεύκολη στη χρήση της.

Υποστήριξη της εφαρμογής Bonus2all

Η εφαρμογή Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους, είναι πολύ εύκολη στη διαχείρησή της.
Πέρα από το αρχικό setup που γίνετε μόνο από εμάς, θα είμαστε δίπλα σας για να υποστηρίξουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας στη χρήση η να σας υποστηρίξουμε εφόσον χρειαστείτε αναβάθμηση για μεγαλύτερο όγκο εγγραφών.
Δίπλα σας θα ήμαστε για να σας δώσουμε ιδέες και προτάσεις, για το πως θα βάλετε τα πρώτα στοιχεία, κανόνων, προσφορών, δώρων, κτλ.
Σε όποια πόλη και να έχετε επιχείρηση, θα είμαστε ένα τηλέφωνο μακρυά σας, για να βοηθήσουμε.

Ανανέωση της εφαρμογής Bonus2all

Η εφαρμογή Bonus2all, επιβράβευσης πελατών με μπόνους πόντους, είναι web εφαρμογή.
Δηλαδή λειτουργεί μέσα από το ίντερνετ, για να μπορείτε να έχετε από παντού την διαχείρησή της, αρκεί να έχετε πρόσβαση με μία συσκευή (σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop, tablet, ακόμα και κινητό τηλέφωνο) στο ίντερνετ.
Ως εκ τούτου η ανανέωση χρήσης της, γίνετε σε ετήσια βάση.

Βοήθεια!

Εφόσον σας ενδιαφέρει η λειτουργία ενός προγράμματος Loyalty για την επιχείρησή σας, είμαστε δίπλα σας για,
Να σας ενημερώσουμε πως λειτουργεί ένα πρόγραμμα Loyalty.
Να σας ενημερώσουμε τι είναι "επιβράβευση με μπόνους πόντους αφοσίωσης & καταναλωτικής πίστης πελατών".
Να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό της στρατηγικής που θέλετε να εφαρμόσετε.
Να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό, αιτήσεων μέλους και καρτών μέλους / πελατών.
Να σας βοηθήσουμε στον ορισμό κανόνων επιβράβευσης, προσφορών, δώρων και ρυθμίσεων της εφαρμογής.
Να σας εκπαιδεύσουμε στην λειτουργία και χρήση της εφαρμογής Bonus2all.
Να σας λύσουμε απορίες και ερωτήματα που μπορεί να έχετε.
2015/10 -/ - © Bonus2all - Loyalty System Bonus Point Software - Official Web Site